fbpx

Magic White

Magic White is dé nieuwste trend op het gebied van tanden whitening.Je gebit weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, je gebit ondergaat ook een reiniging.

 

  •    Natuurlijk product

  •    Resultaat zichtbaar na 25 minuten

  •    Cosmetische behandeling

  •    Tot 9 tinten lichter

  •    Terug naar je originele tandkleur

  •    Geen peroxidebehandeling

 

Wat is “tanden whitening” met Magic White?

Tanden whitening gebeurt door de combinatie van de gel MAGIC WHITE en contact met een LED-lamp, rechtstreeks op het tandoppervlak.

De gel reinigt grondig het tandoppervlak. De speciaal ontworpen lamp, zorgt er voor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Dit samen zorgt voor een optimaal resultaat. Gemiddeld blijft het resultaat 2 – 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne. Daarna kunt u de behandeling mogelijk herhalen, daar het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

Wat kun je verwachten?

Voordat de behandeling van start kan gaan wordt er eerst een intake gedaan om te kunnen bepalen of we jouw gebit kunnen behandelen.
Als er geen contra-indicaties zijn kunnen we de behandeling starten.

Allereerst wordt jouw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden). Daarna krijg je een Finger Brush waarmee jij jouw tanden poetst. Vervolgens wordt er een bitje met Magic White gel in jouw mond geplaatst. Dan krijg je een beschermingsbril overhandigd en wordt de speciale blue light lamp op jouw tanden gericht. Deze zorgt ervoor dat de whitening gel geactiveerd wordt. Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje verwijderd en spoelt je jouw mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden uw tanden 4 – 9 tinten lichter. Afhankelijk van je persoonlijke levensstijl en mondhygiëne blijft het resultaat 2 – 12 maanden zichtbaar.

Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

 

  •    Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..)

  •    Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)

  •    Genetische vergeling van de tanden 

 

Belangrijk

Wacht tot 1 uur na de behandeling om wat water te drinken. Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken.
LET OP: De eerste 24 uur niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. Geen koffie, thee, wijn, tomatensaus, etc.
Wij werken met de producten en apparatuur van Magic White. 
Magic White is CE gecertificeerd.

 

1 behandeling à 30 min
          2 behandelingen à 30 min

           69,-
           99,-

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op